Uw medisch pedicure

Als medisch pedicure help ik u graag met het verzorgen van uw voeten. Hierbij richt ik mij in het bijzonder op het achterhalen van de oorzaak van voetproblemen. Met de juiste behandeling zijn veel problemen op te lossen en wordt erger voorkomen.

In mijn praktijk werk ik volgens de code van voetverzorging. Dit zijn richtlijnen, voorschriften met betrekking tot hygiëne, veilig en gezond werken. Naast ruim 20 jaar kennis en ervaring volg ik regelmatig bijscholing om altijd van de nieuwste technieken en behandelmethoden op de hoogte te zijn.

De praktijk

Pedicuresalon ’t Hoekske in Hank is gemakkelijk bereikbaar. U kunt in de meeste gevallen zelfs voor de deur parkeren. De salon bevindt zich op de begane grond en is ook voor mindervaliden goed toegankelijk.

U wordt ontvangen in een schone en goed verzorgde behandelruimte. Een comfortabele stoel en moderne apparatuur ontbreken daar natuurlijk niet. In mijn praktijk stel ik hoge eisen op het gebied van hygiëne. Hierbij volg ik de richtlijnen van brancheorganisatie ProVoet.

Wat kan ik voor u als medisch pedicure betekenen?

Tijdens uw 1e bezoek worden persoons- en medische gegevens overlegd die van toepassing kunnen zijn op uw verdere behandeling. Uw conditie van de voet en nagels worden besproken.

Bij het behandelen van complexe voet- en nagelproblematiek maak ik gebruik van speciale technieken. Indien nodig zal ik u bij specifieke of ernstige klachten gericht doorsturen naar een huisarts of podotherapeut.

Vergoeding pedicurebehandeling

In een aantal gevallen komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Denkt u bijvoorbeeld aan een voetbehandeling bij diabeten of reuma. Binnen mijn praktijk voldoe ik aan alle kwaliteitseisen en ben ik geregistreerd bij ProCert. Wilt u meer weten over de vergoeding van uw behandeling? Vraag mij er gerust naar.

Erica van Dalen
Medisch Pedicure

Neem contact op